OSNOVNE INFORMACIJE

Osebna izkaznica podjetja

Naziv podjetja: U(P)OSTANI FIT, d. o. o.

Šola: Srednja ekonomska šola in gimnazija Maribor

Naslov: Trg Borisa Kidriča 3, 2000 Maribor

Elektronski naslov: info@ostani-fit.si

Spletna stran: www.ostani-fit.si

Telefon: +386 (0)41 311 575 (direktor)

Matična številka: 1001912

Identifikacijska številka: SI 20010912

Transakcijski račun: SI56 3002 0840 0047 445

logo_up_ostani_fit_2.png

Naša zgodba

Ali si v zadnjem letu začutil, da se težje spopadaš s kakršnimikoli izzivi? Se ti dogaja, da na treningu pretečeš manj? Je tvoje telo v slabši kondiciji?

Velikokrat slišimo, da zdravniki opozarjajo, da se je zaradi ukrepov ob pandemiji zdravstveno stanje marsikoga poslabšalo. Preberemo lahko tudi, da je vedno manj motivacije za delo, vedno redkeje smo telesno aktivni in vedno manj je volje za reševanje življenjskih izzivov.

Smo ekipa, ki se zaveda teh problemov. Smo perspektivni športniki, ki nam ni vseeno, kam gre današnja družba. Naša želja je, da ti pomagamo obrniti življenje na bolje, zato smo razvili aplikacijo OSTANI FIT, s katero lahko dnevno izvajaš različne športne izzive. Da bo tvoja vadba izvedena na pravi način, so ti v pomoč tudi videoposnetki, ki jih pripravljamo z vso skrbnostjo, izkušnjami in znanjem na področju telesne aktivnosti.

Ponujamo ti tudi številne športne rekvizite in oblačila, da bo tvoja vadba zanimiva, pestra in za telo zdrava.

Mi smo radi v družbi drug drugega. Kaj pa ti? Pridi k nam na druženje, pogovor ali predavanje, ki ti bo dalo številna znanja na področju vadbe. Z nami boš lažje premagoval izzive, ki ti jih postavlja življenje. Cenimo tvoj čas. Zate smo zmeraj v podkastih.

Smo dijaki in ustanovili smo učno podjetje U(P)OSTANI FIT na Srednji ekonomski šoli in gimnaziji Maribor. Tehnologija nam omogoča, da pridemo k tebi na srednjo ali osnovno šolo. V prihodnosti bi radi sodelovali s podjetji, starejšo generacijo in z vsemi zainteresiranimi skupinami. Sledi nam na FB, Instagramu in spletni strani. Naše izdelke lahko kupiš na CUPS MARKETU.

Veselimo se srečanja s teboj.

 

Naša ekipa

 

Email 

Call 

123-456-7890 

Follow

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram